YAA Piercing

Studion

Vad vi erbjuder

Studion

PIERCING AV BÄSTA KVALITÉ

Vi erbjuder dig som kund den bästa servicen i en ren och professionell miljö. Vi hjälper dig hela vägen från konsultation till slutresultatet av din dröm om din egen kroppsutsmyckning.
Vi använder alltid steriliserade piercingsmycken i alla nytagna hål och materialet vi använder är titan, som även är ett medicinskt material som används inom vården.

RENT OCH SÄKERT

Vi vet att piercing är en fråga om förtroende, det är något vi lärt oss under närmare 20 år i branschen, och därav värdesätter högt. Därför är hygien, säkerhet och användning av sterila redskap samt engångsnålar en självklarhet för oss, och vår högsta prioritet. Vi jobbar professionellt och har högsta möjliga krav på hygien, service och kvalitet med ett brett urval av såväl piercingalternativ som smycken. I studion har vi 18 års åldersgräns för piercing, eller 15 år med målsmans godkännande. Vi utför håltagning i öronsnibb från 6 år. Tänk på att alltid ta med giltig legitimation samt att du bör ha ha ätit minst 4 timmar innan för att hålla en jämn blodsockernivå vid ingreppet.

Är du nålrädd? Lugn du är välkommen in 1 – 1 1/2 timme innan din bokade tid för att få Emla salva/bedövningssalva på området där du ska bli piercad. Meddela detta i samband med din bokning så ser vi till att avsätta extra tid till dig.